Kutlu Altay Kocaova: Gerçek türkçüleri içerden çökertmede kullanıldı. Emekli subaylar ona bir madalya verdiler, ayrıca kendisine büyük türkçü adını verdiler.

Köstebek türkçüler, gerçek türkçülere bunca saldırıyı neden yapıyorlar?

Bu kendilerini (Ergenekoncu) olarak gören, emekli subayların çapulcuları 2001 yılından beri, Ankara’dan Erce Anıl Başıbüyük,

Erce Anıl Başıbüyük: Ortaokulu bitirdikten sonra, sanal yolla yasa dışı olarak gerçek türkçülere saldırılar düzenlemiştir. Yine aynı yıllarda çesitli dolandırıcık işlerine katıldığı anlaşılmıştır.

Erce Anıl Başıbüyük:

{Erce Anıl Başıbüyük: Ortaokulu bitirdikten sonra, sanal yolla yasa dışı olarak gerçek türkçülere saldırılar düzenlemiştir. Yine aynı yıllarda çeşitli dolandırıcık işlerine katıldığı anlaşılmıştır.} Istanbul’dan Kutlu Altay Kocaova neden başta Lokman Uzel olmak üzere gerçek türkçülere saldırıya geçtiler ?

Kutlu Altay Kocaova: Gerçek türkçüleri içerden çökertmede kullanıldı. Emekli subaylar ona bir madalya verdiler,  ayrıca kendisine büyük türkçü adını verdiler.

Kutlu Altay Kocaova:

{Kutlu Altay Kocaova: Gerçek türkçüleri içerden çökertmede kullanıldı. Emekli subaylar ona bir madalya verdiler, ayrıca kendisine büyük türkçü adını verdiler.} Çünkü ilk kere Lokman Uzel, 2000 yılında Fethullah Gülen örgütünün iç yüzünü anlatan uzun uzun yazılar yazmıştı. O günlerde bu türkçü geçinen çoğu Çerkez yada Ermeni olan emekli subaylar, Fethullah Gülen örgütü ile iç içe çalışıyorlardı. Onlar düğmeye bastılar.

  1. Fethullah Gülen ile ilgili derin bilgilendirme yazıları yazmış olan Lokman Uzel’e “internet” üzerinden alçakça saldırılar başlattılar.
  2. Fethullah Gülen ile ilgili derin bilgilendirme yazıları yazmış olan Hablemitoglu’nu öldürürttüler.

Yorum bırakın