SEDAT PEKER-ÖZCAN YENİÇERİ: MİT YETKİLİLERİ BU ERMENİ-ÇERKEZ KÖKENLİLERİ ÇOK SEVMİŞLERDİ

www.ozturkler.com

Konu Türkiye’de MİT’in gölgesinde ortaya konan türkçülük olunca, yine geçmişte MİT için türkçülük yapmış olan ÖZTÜRKLER (site) yayınlarına da değinmek gerekli oldu. Bu yayının arkasında kim vardı? SEDAT PEKER vardı. Sedat Peker soyu-boyu ne idi? Çerkez idi. Bir yanıda Ermeni‘dir. Anası; MARİ, Kızı; LİNA

Köstebek 1998’den beri türkçüydü, şimdi AKP’li Mit, böyle istedi

Köstebek
1998’den beri
türkçüydü,
şimdi AKP’li
Çünkü, Mit böyle
istedi

O günlerde Sedat Peker’in “internet” üzerinden yaptığı yayınlarla ilgilenen kişiler, bu yayına ulaşmak isteyip, telefon edince karşısına bir iki ağzı söz yapabilen çeneli bayanlar çıkarlardı.

Yine o günlerde bu http://www.ozturkler.com “internet” sitesi ile en iyi ilişkilere girenlerin başında Ankara’dan Kürşat Karacabey’in sözde Erce Anıl Başıbüyüğ’ü öne çıkarararak gizlice yönettiği www.turkcu.net köstebekleri, lstanbul’dan Hasan Gürbüz’ün sözde Abdurrahman Ozan İşleten adını öne çıkararak gizlice yönettiği www.turan.tc köstebekleri geliyordu. Aralarında güç birliği yapıyorlardı. Ortak eylemlere girişiyorlardı. Sonuçta bu üç ayrı yayında kendilerini türkçü olarak tanıtıyorlardı. Aralarında sidik yarışıda oluyordu.

Çok ilginçtir bu üç yayının arkasındada MİT vardı. Bu üç yayının üçününde sözde tanıtıcıları, savunucuları da Çerkez idi. Kimdir bu kişiler? Erzurumlu Erce Anıl Başıbüyük (takma adı Kemal Aksungur), Adapazarlı yada Sakaryalı Abdurrahman Ozan İşleten (takma adı Ruhsatıoğlu), yine Sakaryalı olan Sedat Peker (takma adı Öztürkler) dir.

Buyurun bakın kimler türkçülermiş?

Buda yetmiyor, bunlar açıkça ırkçılıkda yapıyorlardı. Ne için? Soruyoruz bu Çerkezler neden aşırı türkçülük yapıyorlardı? Üstelik Türkler adına gelenede, gidenede (internet) üzerinden aşağılayıcı saldırılarda bulunuyorlardı.

Biz bu güne deyin www.turkcu.net ile www.turan.tc ile ilgili bilgilendirmelerde bulunmuştuk.

Şimdi gelelim o günlerin sözde türkçülerinden Sedat Peker’e

Sedat Peker, geçmişte MİT ile ilişkili idi. Bu günlerde de MİT’in göbeğine oturmuş durumdadır. Artık öyle bir duruma geldiki açıkça AKP’yi savunmaya başladı.

SEDAT PEKER-ÖZCAN YENİÇERİ: MİT YETKİLİLERİ BU ERMENİ-ÇERKEZ KÖKENLİLERİ ÇOK SEVMİŞLERDİ

SEDAT PEKER-ÖZCAN YENİÇERİ: MİT YETKİLİLERİ BU ERMENİ-ÇERKEZ KÖKENLİLERİ ÇOK SEVMİŞLERDİ

Şimdi söylenecek söz budur. Eyy, Türkler’i uyuyor sanan Ermeni yada Çerkez kökenli türkçü köstebekler! Uyanın kendinize gelin. (biz burada sıradan bir Ermeni yada Çerkez’i çirkin göstermiyoruz. Mit için çalışanları)

Sizin o günlerde işbirliği ettiginiz Sedat Peker’in bu günkü durumuna bakın da utanın.

Bakın Sedat Peker ile ilgili bilgileride aşağıya ekliyoruz.

ANASI: MARY / KIZI LINA

Sedat Peker

Crime lord

Sedat Peker is a convicted Turkish criminal leader whose crimes were mostly against drug dealers. He is also known with his political views that is based on Pan-Turkism. Wikipedia

Born: June 26, 1971 (age 44), Sakarya Province, Ankara, Turkey

Nationality: Turkish

Spouse: Özge Yılmaz (m. 2008)

Children: Serdar Han Peker, Celal Han Peker, Boğaçhan Talha Peker, Filiz Lina Peker

Parents: Mary Peker, Ahmet Peker

Siblings: Vedat Peker, Atilla Peker

Ermeni+Çerkez karmasının iç yüzünü okuyun, görün…

Rize’de Sedat Peker izdihamı!

Sedat Peker, Rize Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen teröre lanet mitingine katıldı. Peker mitingde çok sert açıklamalarda bulundu. Sedat Peker mitingde “PKK, bizim muhatabımız değil, bizim asıl düşmanımız PKK’ya destek veren ABD, İsrail, İran ve Almanya’dır” dedi. Mitingin ardından Sedat Peker’i yakından görmek isteyen binlerce kişi izdiham yarattı.

Rize'de Sedat Peker izdihamı!

Cumhuriyet Meydanı’nı çevreleyen miting alanı polis bariyerleri ile kapatıldı, vatandaşlar iki noktadan üzerleri aranarak alana alındı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı miting alanına, Sedat Peker’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la çekilen fotoğrafı asıldı. Mitinge Rize ve çevre illerin yanı sıra Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen binlerce kişi katıldı. Sedat Peker, memleketi Rize’ye 13 yıl sonra geldiğini ve mutlu olduğunu söyledi.

“HATALARINI FARK ETTİKLERİNDE HER ŞEY ÇOK GEÇ OLACAK”

Konuşmasında PKK teröründen söz eden Sedat Peker, “Büyük hata yapıyorlar. Hatalarını fark ettikleri zaman her şey için çok geç olacak. ‘Bu intikam 3 yaşındaki çocuklarının yanında şehit edilen babalarının, hamile karılarının yanında şehit edilen kocalarının intikamıdır, merhamet etmeyeceğiz’ diyeceğiz. Merhamet etmeyene merhamet edilmez” dedi.

“ERDOĞAN’A DİZ ÇÖKTÜRÜRLERSE DEVLETE DE DİZ ÇÖKTÜRÜRLER”
Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ı neden desteklediğini de söyleyen Sedat Peker, “Türkiye Cumhuriyetinin kaderi ile Recep Tayyip Erdoğan kaderi birlikte devam etmektedir. Recep Tayyip Erdoğan’a diz çöktürürlerse bu devlete diz çöktürecekler. Bunu göremiyor musunuz? Allah biliyor ben kendisini seviyorum. Bana ‘hemşerin diye seviyorsun’ dediler. Hemşericilik konusunda hassasiyetim olduğu doğrudur. Ancak adalet ve ülke yönetimi söz konusu olduğunda mezardan babam çıksa bile bu konuda ayrım yapamayız” diye konuştu.
Ak Parti’nin tek başına iktidar olması için çalışacaklarını da söyleyen Sedat Peker, “Rize’de yüzde 65’den fazla oyla destekleyin. Yüzde 65 oyun fazlası olursa sizin yetiştirdiğiniz evlatlarınız da daha iyi savaş ve mücadeleler verir” dedi.
MHP’YE SERT ELEŞTİRİLER
Konuşmasında MHP’yi eleştiren Sedat Peker, “Benim için ‘suç örgütü, mafya’ demişler. Bu organizasyonu yapanlar için ‘sarayın kemik yalayıcısı’ demişler. Onlara hakkımı helal etmiyorum. Allah’a şükür ben kemik yalamadım, yalamam. Ömrüm savaşarak geçti. Bunu yapanlar palyaçolardır. Aslanlar palyaçolardan korkmaz, sadece onlara gülerler. Biz aslanız, aslan” dedi.
“İŞÇİLERE ÇATMAYIN”
Bölgeye çalışmak için gelen mevsimlik Güneydoğu”dan gelen işçilere zaman zaman saldırılar olduğunu belirten Peker “Onlara çatmayın, onlar da bizim kardeşimiz, canınız yandığında elinizi, kolunuzu ısırın. Kimseyi öldürmeyin, polisimiz, askerimiz var, ancak onlar yorgun düşerse işte o zaman oluk oluk kan akar, işte o zaman bizde sokağa çıkarız. O zaman geldiğinde bir adım öne çıkacağım ve peşimden gelmek isteyen var mı diye soracağım” dedi.

MİTİNGDEN SONRA İZDİHAM OLDU!

Bugün Rize’de teröre lanet mitingi düzenleyen Sedat Peker miting sonrası sevenleri ile buluştu. Miting alanından kortej eşliğinde Beyda Yemek Sarayı’na geçen Sedat Peker, Rize’de izdihama sebep oldu.

Türkiye’nin farklı illerinden Sedat Peker’i görmek için Rize’ye gelen binlerce kişi Sedat Peker’i yakından görmek için izdiham yarattı.Rize trafiği durdu. Sedat Peker’in etrafını saran binlerce hayranı araç içerisinde Sedat Peker’i görmek için mücadele etti.

1 comments

  1. Ertuğrul · Haziran 2, 2021

    Annesi rahmetli Meryem Peker değilmiydi

    Beğen

Yorum bırakın