Alaaddin Çakıcı (Türk) le Sedat Peker (Ermeni) vuruşmaları

Alaaddin Çakıcı (Türk) le Sedat Peker (Ermeni) vuruşmaları

Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

Önce Alladdin Çakıcı üzerine bir kaç söz: Alaaddin Çakıcı, kuru kuru akça kazanan, baylaşmak (zengin) amacında değildi, olmadıda, onun en derin düşüncesi varlıklıdan alıp, yoksullara vermekti. O solculara karşı değil, bölücülere karşı vuruşmak yolunda oldu.

1980 öncesi Mustafa Ok, Türkçü- sangun (komando) ile yakın ilişkide içinde oldu. Toplumu etkileyen olaylar, yada komunist saldırılarına karşı yapılacak karşı duruş konusunda görüş alış verişi yaparlardı. O günlerde Doğan Yıldırım, Türkçü – toplumcu, ülkücü (ülküsü olan birisi) idi. O yapılacak işler konusunda ön görüşler sunan bir yapıda idi. 1979’da Ermenileri incitmekten tutuklanmış idi. Atsızcı idi ancak Atatürk’e bağlılığı sonsuzdu. Başına gelmedik kalmamıştı, en sonundada Istanbul’da emniyetinde 2005 lerde götüne cop sokulmuştu. Çakıcı ile iyi ilişkileri vardı.

 

Ülkü Ocakları o günlerde üstü örtülü biçimde Alaaddin Çakıcı’ya, Mustafa Ok’a, Doğan Yıdırım’a, Yüzbaşı Atillay’a karşı vuruşma yapıyorlardı, çünkü kendilerinden başka bir çekim odagının oluşmasını istememişlerdi.

O günlerin gerçek türkçüleri, mit onların amına koymayı başardı.

dogan_yildirim

Doğan Yıldırım

sangun(komando)_mustafa_ok

Mustafa Ok

oguz_saban_duman

Oğuz Şaban Duman

mustafa_rusen

Mustafa Ruşen

NihatCetinkaya

Nihat Çetinkaya

O günlerde Çakıcının yeğenide öldürülmüş idi, o ağlayıp sızlamamıştı, gereken yapılacak demişti. O günde biz yine Mustafa Ok ile birlikte evine gidip bir görüşme yapmıştık.

Çakıcı’nın kendisine, o yurt severlik için elinden geleni yapardı ekmeğini bizlerle bölüşürdü. Gözünü budaktan sakınmazdı.

Gelelim, Sedat Peker’e (Ermeni), (doğum: 26.06.1971) 1990’lardan sonra adı duyulmuştu. Bir çete oluşturup, gözüne kestirdiklerinden akça koparmaya çalışmış olan birisi idi. O  Veli Küçük ile yollarını kesiştirmişti. O yıllarda Veli Küçük (Ermeni), Türkiye’de bölücülere karşı kapalı biçimde kanlı vuruşmaları üstlenmiş idi.

Kendisi General idi. Bir generalin o günlerde ağırlığı büyüktü. Ordu içinde de yasa dışı eylemleri nedeni ile bir yer edindi. O yıllarda 2001 yılına değin, vurduğu vurduk, kırdığı kırdık idi. Yurt sever, ülkücü söylemlerle bir kesim ülkücüyü kendisine bağlaya bilmişti.

 

 

Çok ilginçtir, yurt sever söylemlerle yurt sever kişileri, (Cumhuriyet) çileride ezip geçti. Bir yanda bölücülere karşı oldu, onun yanısıra (Cumhuriyet) çilerede karşı eylemler yaptırdı.

Sedat Peker, önceleri soyguncu, çek senetçi olarak toplumda yer edinmiş iken, sonradan kendisini türkçü – turancı olarak tanıtmıştı. www.turkculer.com ağıda onundu. Çok ilginçtir onunla ilişkide olanlarda MİTçi avukatlar Hasan Gürbüz, ISTANBUL, Kürşat Karacabey – ANKARA, öğretmen Kutlu Altay Kocaova ISTANBUL, ağ (site) yapımcısı Abdurrahman Ozan İşleten ISTANBUL ile işbirliği içindelerdi.

MİT için türkçüleri avladılar.

Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

Kürşat Karacabey: Ankara bilgi toplama görevlisi, Hasan Gürbüz: Istanbul bilgi toplama görevlisi. Veli Küçük Atatürk’ün Türkiyesi’ni devirme elebaşısı. Danıştay Başkanlığına yapılan baskını düzenlettiren elebaşı. Alpaslan Aslan’a buyruğu veren kişidir.

Sözün kısacası bunların köklerinin Ermeni olmasında bir sorun yok, sorun, gerçek türkçüleri yok etme çalışmalarına katılmış olmalarıdır.

Bu arada Türkiye’de bu mit elemanları, yurt sever, türkçü geçinen kesim AKP’ninde yönetime gelmesinin yolunu açtılar. Türkiye’de Danıştay saldırısını yapan ülkücü Alpaslan Aslan Veli Küçük’ün sağ kolu idi. O olayla (Cumguriyet) yanlılarına korku verilmişti.

Bu MİTçiler, bu çek senetciler  neden türkçü turancı geçinmişlerdi? Böylece türkçülük yasadışılaştırılmak istenmişti.

Mustafa Ok 1980 öncesi MİT in bu oyunu oynayacağını sık sık anlatırdı. Ancak o günlerde çek senetçiler ülkücü olarak geçinirlerdi, türkçülük adını kullandırmıyoruk. Bu oluşumu MİT, Veli Küçük’ün eliyle oluşturdu.

Sonuç, Sedat Peker kuduz köpek olarak Çakıcı’ya tutukluluğu  süresince verip veriştirmiştir. Artık olan olmuştur bizim tanıdığımiz Çakıcı, Sedat Peker’i bağışlamayacaktır. Artık mit için türkçülük yapan alçak bedelini ödeyecektir. Veli Küçük, sözde İskender idi, şimdi ne oldu?

Çünkü bunların gizli yüzleri artık ortaya saçıldı. Onlar, artık bu toplumdakı yerlerini yitirdiler.

Şimdi bekleyip göreceğiz…  Vur Çakıcı, vur tilkiye, vur kurtulsun Türkiye..

Yorum bırakın