Ülküdaşlar ne durumdalar?

lküdaşlar ne durumdalar?

Bu günün ülkücüleri doğal olarak değişik kıymıllar (parti) içinde yer almaktadırlar. Alparlan Türkeş’in (Hüseyin Feyzullah) uğruna kan döktürttüğü tek başlı ülkücülük tutmadı. 

Ondan sonra gelen Devlet Bahçeli (Fettahoğlu) da tek başlıklılığı savundu, ancak başaramadı. Sonuçta çok değişik çizgilerde ülkücüler doğdu. 

  1. Aşırı müslüman ülkücüler (Hizbullah çizgisinde) 2. Tarikat ülkücüleri, 3. Türk İslamcı ülkücüler, 4. Fethullahçı ülkücüler, 5. Azınlık ülkücüleri, 6. Egemenlikçi (Cumhuriyetçi) ülkücüler. Bundan başkada alt bölümde olan küçük oluşumlar var.

Muhsin Yazıcıoğlu, Yavuz Agıralioğlu    hizbullah görüşlerine uyanlardır.  Meral Akşener ülkücü değildi. Fethullah Gülen’e uyumlu idi. Erdoğan düzeninin kurulmasına katkısı oldu. Ordunun içine Sarmısak adındakı köstegi yerleştiren birisidir. Diyarbakır’da bir konuşmasında atalarının Doğu’dan sürgün olduğunu söyelemiş idi, Azınlık ülkücüsü oyununu oynadı.  Azmi Karmahmutoğlu, Musavat Dervişoğlu, Koray AydınTolga Akalın, Türk İslam Ülkücüsü çizgisinde olanlardandırlar.

Biz bu değerlendirmelerimizi geçmişteki bire bir gördüklerimize göre yapmaktayız. Azmi Karamahmutoğlu egemenlikçi yakaya geçmiş görünmektadir. 

Bu saydığım kişilerde görüş değişikliği olmuştur. Eski müslümancılıkları törpülenmiş görünmektedir. Burası olumlu sayılır. 

Gelelim Ağıralioğlu’na o şimdide müslüman kalmış görünmektedir. Genel bilgisi olmamakla, bütün olayları orta çağda olanlarla karşılaştıran birisidir.

Soyunu bilmemekteyim, ancak Türk olmadığı açıktır. Çerkez kökenli olması olanaklıdır. 

Muhsin Yazıcıoğlu’da Çerkez kökenli idi. Bunu neden söylemekteyim?

Bunlar sürekli Türk’üm diyenleri “IRKCI” olarak görürler idi. 

Devlet Bahçeli ile Alparslan Türkeş’in Ermeni kökenli olmaları sonucunda ülkücülük kısırlaştırıldı. Kulakları Muhammed, Osman, Ali, Ömer le dolduruldu. 

Bunu onlara sağlayanda CIA ile BND, BVD kuruluşları olmuş idi. 

Bu günün ülkücülerinin geniş bir kesimi MİT ile açık açık iş tutmaktadırlar. Bunlar MHP’de kalanlardır. Meral Aksener’de yine MİT baglantılıdır. Erdoğan’ın 4 yıl tepede kalmasını sağlamıştır.

MİT bunların dışında bir başka ülkücüyü bu günlerde eyleme geçirdi, öne çıkarmaya çalışmaktadır. İyi’nin dışında birisidir. 

Ülkücüler bölük börçük durumdalar, bu durumda ülkücülerdeki uyanmayı göstermektedir.

BBP yine başından beri MİT’in koltuğunun altında kuruldu, şimdide MHP’nin olduğu üzere Türk karşıtı Erdoğan’a bağlılığını göstermektedir.

Geçmişte MHP içinde Kürt örgütlenmesi, Çerkez örgütlenmesi var idi. Çerkezler yıllarca ülkücü kuruluşları ellerinde tutmuşlar idi.

Son yıllarda bu konuda neler yaşandı onada bakacağız.

Bu toplum yaralar sarılmadan bayram kutluyor ise, o toplum dağılmış sayılır.

Türkiye bataklıkda yüzer iken ülkücüler kuru kuru (vatan-millet) diye mırıldanmaktadırlar. Bu yurda bir katkıları yok, AKP’nin talancılığınada ortaklar.

Esen kalınız. 

Yorum bırakın